EST. 2013 Arsenal FC Official Supporters Club Gothenburg Sweden

Lite hemsideuppdateringar

2020-02-17 Information 0

För den som bryr sig eller hemsidenörden 🙂 Lite om finputsningen på hemsidan. På denna förstasidan, (Bilden) så var texten mitt i bilden och låst till ”logo texten” högst upp till vänster så ändrade man ”Arsenal Göteborg” så ändrades den över skölden, de var sammanlänkade och det är ”inte möjligt” att ändra i gratisversionen.

Detta är dock åtgärdat nu så texten är borta över Arsenalskölden. Texten ”EST 2013 Arsenal FC Supporters club Gothenburg SWEDEN” var också över Arsenalskölden, denna kan tas bort men går inte att flytta på som jag ville i gratisversionen men det är åtgärdat nu och jag har placerat den längst ner på bilden. (Se före och efter här under i inlägget). Nog om Sidhuvudformateringen nu. För er som orkar så följer ett par grejor till nedan som jag är riktigt nöjd med.

FÖRE:

EFTER:

Vidare så har jag fixat till sidfoten. Den rutan med svart bakgrund som det står OnePage Express på(se bild) var ej möjlig att tabort i gratis versionen så återigen så måste man koda lite. Sedan när det väl var fixat så la jag till tre ”widgets” längst ner med en bild och länk till Cheers Pub och Arsenal.com samt vår Officiella logo. Bilderna är i gråa nyanser och har genomskinlig bakgrund. Sedan så är sociala mediaknapparna länkade så man kan klicka på dom och komma till rätt ställe direkt. Nu är det bara att göra klart det sista med shopen.

Vi har fått lite frågor om fel priser osv. Nej det är inte fel priser. Om ni läst all information så står det att shopen är i TESTLÄGE och det går inte att handla MEN det går att testa lägga till tabort varor och göra alla steg förutom en riktig betalning. När vi kör igång skarpt kommer vi (jag) göra ett par testköp med swish så vi vet att allt fungerar och jag vill inte betala fullt pris varje test så 1kr för varje test blir jättebra 🙂 Är jag jättekass på det sista som behöver fixa vilket är en del ”meck” med så kan det bli rätt dyrt ändå 🙂 ”Fingers crossed”. Sidfots foton före och efter nedan //Reine

FÖRE:

EFTER: