Välkomna bröder och systrar

Hejsan kära Arsenal Göteborg Familj. Vi har numera en enkel funktionell hemsida utan ”lull lull”. Jag har ägnat mycket tid att ta vara på sånt av värde ifrån vår gamla sida, med alla sköna gästbloggar. Inte supermånga, men supersköna. Totalt sex stycken till antalet. Ni som inte läst dessa, gör det nu! Gamla bilder till dessa är också tillagda och vår intervju med PG ifrån BK Häcken som besökte oss.

kompakt_grupp

Jag tänkte förklara lite hur denna sidan är uppbyggd. Allt skrivs på första sidan och betraktas som ett ”blogg inlägg”. Det som författaren gör är att tagga blogginlägget till den kategorin som passar bäst. Vår huvudkategorier kommer vara ”Videoblog”, ”Blog”, ”Gästblog”,”Reserepotage”, ”Information”, ”Gästgooner”.
Dessa är rätt självförklarande? Videobloggen är som det låter en skön snubbe vid namnet John Pekkari som tar pulsen på kanske just dig? Blog är en vanlig blog med vårt sköna team av bloggare som luftar sina tankar om laget med en skön lokal anknytning som grädde på moset. Bloggarna är just i dagsläget Nima Safai (och skägget såklart), Jeppe Larsson, Sebbe Ahokas, John Pekkari. Vill DU bidra och är flitig besökare på våra träffar så kontakta ansvarig för den del du vill bidra till under KONTAKT. Vi hoppas ett flertal av er vill göra en gästblogg iaf. Tex. Varför Arsenal? , Din första resa?, Din första träff med Arsenal Göteborg?. Sådant tycker garanterat de flesta är otroligt intressant.

wide_cheers_2

Åter till taggning och kategorier. Till vänster kan du alltså sortera alla inlägg som finns på förstasidan efter det du är intresserad av. Enkelt och smidigt.
Gästbloggar? Klicka på det. Videoblog? Klicka på det. Yeah You get the picture. Sidan är inte 100% klar än men tillräckligt klar för att vi kan börja fylla den med skönt innehåll ifrån våra proffsbloggare.

Välkomna