Möt Veckans Gooner: Nima

Nu tänkte jag presentera ”Veckans Gooner” som kommer vara en återkommande grej här på hemsidan. ”Veckans Gooner” är ingen som utmärkt sig på något sätt, utan helt enkelt en slumpmässigt vald Gooner som brukar hänga på våra träffar. En efter en ska betas av. ”Veckans Gooner” är 10 standardfrågor (alla får samma) där man får lära känna varandra och hur allt började och vad man har för favoritspelare osv. Tanken är att det ska vara enkelt och snabbt att svara på dessa utan för mycket arbete, så de flesta väljer att ställa upp på med sin historia.

Först ut är Sveriges nästa stora musikproducent och musikern Nima Safai. Stolt ägare av Fantastic Beard. Nima och Skägget är frekventa besökare på våra goa Arsenal träffar på Cheers. Nima är en mycket påläst och hardcore Arsenalfantast. Let’s meet him!

veckansnima
Nima @ Tollington med Arsenal Göteborg

1.Varför började du gilla Arsenal?

Jag brukade alltid följa resultaten i fotbolls-Europa väldigt noggrant när jag var liten. England och Tyskland var mina favoritligor av någon anledning och när jag såg FA-cupfinalen mellan Arsenal och Chelsea 2002 så blev jag direkt förälskad i Arsenal.

2.Vilket är ditt bästa Arsenalminne?

De två målen från den matchen (2-0 vinst för Arsenal) är två av mina favoritmål genom tiderna, alla kategorier. Ray Parlours rökare i krysset och Fredrik Ljungbergs soloräd, där han bland annat förlöjligar John Terry. Det kan ju inte bli bättre!

3.Vilken är din favoritspelare igenom tiderna?

Thierry Henry, tätt följt utav Robert Pires.

4.Vem är din favoritspelare i dagens trupp?

Kos the Boss! Jag älskar Laurent Koscielny något fruktansvärt. Besatt? Kanske.

5.Din Arsenal drömelva när spelarna var på toppen av sin karriär?

Seaman – Lauren, Adams, Campbell, Cole – Pires, Vieira, Fabregas, Brady – Bergkamp – Henry

6.Om du tog ut laget istället för Arsene Wenger, hur skulle den se ut? (skriv gärna spelsystem)

Inte särskilt olikt från dagens 11:a. Szcz – Sagna, Messisacker, Koscielny, Gibbs – Flamini, Arteta – Özil, Ramsey, Cazorla – Giroud. Eller Bendtner x11.

7.Om du varit i London, vilket är ditt bästa Arsenal minne på plats?

De åren jag bodde i London samlade jag på mig väldigt mycket goda Arsenalminnen. Att se Henry göra mål på sin comeback till klubben, 7-1 vinsten över Blackburn, alla människor jag träffade på Tollington. Minnena är många, svårt att välja bara ett.

8.Vilket är ditt bästa minne med en Arsenal Göteborgs träff?

Även här är det svårt att välja. Arsenal Göteborg har växt till att bli som en andra familj för mig. Att känna sig så hemma, att känna en sådan gemenskap, har visat sig vara ovärderligt för mig, så varje gott minne är ett minne jag kommer bära med mig för alltid.

9.Vem i Arsenal har varit bäst hittills för säsongen?

Ramsey, så klart! (bubblare: Bendtner)

10.Vem tycker du har underpresterat denna säsong?

För tidigt att säga. Wilshere har inte varit så bra som förväntat, men å andra sidan är förväntningarna kring honom näst intill omöjliga att konstant uppnå. Jag är inte besviken på någon i laget just nu, men vissa är helt enkelt bättre än andra och i bättre form.

Vi tackar Nima och skägget för ”pratstunden” 🙂